Duplán nyer, aki Igaz Szót olvas!

Idén télen sem feledkeztünk meg hűséges olvasóinkról: a lapunkat fél évre megrendelők között értékes nyereményeket sorsoltunk ki. A borítékhalmazból a főnyereményt igazoló szelvényt – a hagyományokhoz híven – lapunk főszerkesztője, Kőszeghy Elemér húzta ki.

Tavaly ilyenkor egyik mezőkaszonyi olvasónk családjába vitt felüdülést a televízió. Idén a beregszászi járási Haláborra költözött Fortuna. Az idei fődíj egy BRAVIS FullHD LED színes tévé volt, amit Tóth Ágnes (Halábor, Petőfi utca 1.) nyert.

További értékes ajándékok is gazdára találtak. A szerencsések tartós élelmiszercsomagokat, vacsorajegyeket, konyhai eszközöket ruházati cikkeket stb. tudhatnak magukénak. Akik nem nyertek, azoknak sincs okuk szomorkodásra, hisz mindannyian részt vesznek havi nyereményjátékunkon. Azoknak, akik most lemaradtak, de kedvet kaptak a játékra, nincs más dolguk, mint előfizetni közéleti lapunkat. Ha az ezt igazoló szelvényt eljuttatják címünkre (Ungvár, Főposta, Pf. 34/A), már megtették a legfontosabb lépést ahhoz, hogy a következő sorsoláson akár Önök is szerencsével járjanak. A nyertesek, illetve előfizetőink és szponzoraink névsorát a Kárpáti Igaz Szó február 3-i lapszámában közöltük.

A KISZó egyedüli lapként egész Kárpátalján, heti háromszor – kedden, csütörtökön és szombaton – jelenik meg. A nyomtatott változata bármely kárpátaljai postahivatalban előfizethető, s a szelvényt beküldők között rendszeresen különböző ajándékokat sorsolunk ki.

Forrás:

KISZó

Post Author: KISZó