A főnyereményt közösen fogyasztották el

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete (KMNE) megalakulása óta először szervezett sportnapot, amire a Karácsfalvai Sztojka Sándor Görögkatolikus Líceum tornatermében került sor, több mint 50 fő részvételével.

A rendezvény közös áhítattal kezdődött Birta János vezetésével. Ezután következett a bemelegítés. A résztvevőket 4 csapatra osztották, melyek 13 versenyszámban mérkőzhettek meg egymással. A legközkedveltebbek a krumpliültetés, zsákban ugráslás, furiktolás, 7-es rúgások voltak.

Szusszanásként a verseny végén egy közös ebéden vettünk részt ugyancsak a líceum étkezdéjében, ahol nagyon finom babgulyással és töltött káposztával vártak minket. Az ebéd után következett az eredmény kihirdetése és a nyeremények átadása. Az első helyezett ajándéka egy KMNE-s torta volt, amit végül közösen fogyaszthattunk el. Senki sem távozott üres kézzel. A tartalmas nap alatt kicsi és nagy egyaránt jól érezte magát.

A felejthetetlen élményért köszönettel tartozunk Magyarország Miniszterelnökségének és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek.

Kajla Brigitta,
a KMNE munkatársa

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó