Jön a BL-döntő visszavágója a nyolc között

A pénteki nyoni sorsoláson kiderült, hogy Barcelona–Roma, Sevilla–Bayern München, Juventus–Real Madrid és Liverpool–Manchester City párharcokat rendeznek a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

A negyeddöntők között a tavalyi finálé (Real–Juventus) „visszavágóját” is megrendezik majd, de nagy csatát ígér a Liverpool és a Manchester City angol belháborúja is. Papíron a Barcelona és a Bayern München esélyesebb az ellenfelénél, de mindkét gárda – a Roma és a Sevilla is – okozott már meglepetést a sorozatban. A mérkőzéseket április 3-án és 4-én, a visszavágókat 10-én és 11-én játsszák majd le. Az idei BL-finálét Kijevben rendezik meg május 26-án.

Csütörtökön kialakult az Európa Liga negyeddöntőjének mezőnye is, egy-egy spanyol, francia, angol, osztrák, német, portugál, orosz és olasz csapat küzd majd az elődöntőbe kerülésért. RB Leipzig–Olympique Marseille, Arsenal–CSZKA Moszkva, Atletico Madrid–Sporting CP és Lazio–Salzburg párharcot rendeznek az Európa Liga negyeddöntőjében.

A két ukrán részvevő búcsút intett a küzdelmeknek. A Roma a Sahtart ejtette ki a BL-ben, míg a másik római együttes, a Lazio a Dinamót búcsúztatta az EL-ben. A kijevieknél súlyos sérülést szenvedett a csapat magyar középhátvédje, Kádár Tamás.

Forrás:
KISZó
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó