Kellemesen telt az idő

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete (KMNE) az idén is megrendezte az Édesanyák hete programsorozatot, melynek célja volt, hogy kiemelten figyeljünk az édesanyákra, megünnepeljük, megajándékozzuk őket.

Pályázatot hirdettünk, melynek témája „Anyukámnak szeretettel” volt. A gyerekeknek valamilyen ajándékot kellett készíteniük édesanyjuknak. Összesen 30 pályázat érkezett be egyesületünkhöz. Voltak kézműves alkotások, sütemények, kézimunkák, fotomontázs, és egyebek. A jelentkezők ajándékutalványt nyertek Édesanyjuknak, melyet a Beauty szalonban használhatnak fel, illetve közös sütizést is lehetett választani.

A kézműves délutánon Harapkó Marianna elnökségi tagunk segítségével minden anyuka puncsot készíthetett magának. Emellett valamennyi pályázó közös családi fotózást kapott a Portré stúdióban.

Az édesanyák egy kellemes délutánt is eltölthettek a Beauty szalon wellness részlegén. Ezen 30 anyuka vett részt, szaunáztak, úsztak, napoztak, jókat beszélgettek. Mindenki kipihenve, feltöltődve tért haza.
Köszönet a szervezőknek, az anyukáknak és a gyermekeinknek.

Birta Ibolya
nagycsaládos anyuka

Forrás:

KISZó

Post Author: KISZó