Eszeny folytatta a gólgyártást

Ismét hengerelt a listavezető Eszenyi Tisza FC az ungvári járási labdarúgó-bajnokság élvonalában. Kisdobrony megszerezte első győzelmét a másodosztályban. Bereg-vidéken két hazai győzelmet, egy vendégsikert és gólparádét hozott a legutóbbi forduló.

Ung-vidéken megőrizte hibátlan mérlegét az eszenyi gárda. A Tisza-partiak ezúttal hazai pályán Árok csapatát győzték le 6–0 arányban. A három nigériai légióst is soraiban tudó gárda már 19 gólnál jár az idei szezonban, ugyanakkor mindössze kettőt kapott. Unggesztenyés vereséget szenvedett, így már csak a Tisza FC hibátlan a mezőnyben. Az eszenyiek 12 ponttal vezetik a tabellát, három pont az előnyük az egyaránt 9 pontos Unggesztenyés és Baranya előtt. A címvédő Nagyláz továbbra sem szerzett pontot, legutóbb Őrdarmán szenvedett vereséget.

Kisdobrony szezonbeli első győzelmét ünnepelhette Alsószlatinén, a kiélezett mérkőzés 3–2-es vendégsikerrel zárult. Rahonca Onokócon rendezett gólparádét.

Potyogtak a gólok a beregszászi járási bajnokság legutóbbi fordulójában. A listavezető Bátyú hazai környezetben Tiszakeresztúrt győzte le 6–1-re, így százszázalékos mérleggel vezeti a tabellát. A Bereg-vidéki pontvadászatban légióskodó, a Nagyszőlősi járásban zsinórban három bajnoki címet bezsebelő tiszaújlakiak vereséget szenvedtek Kígyóson. Zápszony Beregújfaluból hozta el a három pontot. A forduló három mérkőzésén összesen 21 gól esett.

Szabó Sándor

Az ungvári járási első osztály 4. fordulójának eredményei (zárójelben az ifik):
Unggesztenyés (Linci)–Oroszkomoróc 1–2 (13–0)
Őrdarma–Nagyláz 2–1 (2–2)
Baranya–Kereknye 2–0 (1–5)
Eszenyi Tisza FC–Árok 6–0 (4–1)

A másodosztály 3. fordulójának eredményei (zárójelben az ifik):
Alsószlatina–Kisdobrony 2–3 (2–6)
Onokóc–Rahonca 1–6 (1–3)
Nagygejőc (kimenős)

A beregszászi járási labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának eredményei (zárójelben az ifik):
Bátyú–Tiszakeresztúr 6–1 (0–1)
Kígyós–Tiszaújlak 4–2 (1–0)
Beregújfalu–Zápszony 3–5

Forrás:

KISZó

Sport Közzétette:

Post Author: KISZó