Elballagtak az ovisok Beregújfaluban

Az idén is színvonalas műsorral várták szüleiket és a meghívott vendégeket a beregújfalui Fenyőfácska óvoda Mókuska csoport ballagó tagjai. Tizenegy kisgyermek búcsúzott verssel, énekkel a kedves óvónéniktől és a szép mesevilágot idéző óvodától.

Horváth László, az UMDSZ Beregszászi Járási Szervezetének elnöke elmondta, nagyon szép ez a 11-es szám, de emlékszik, hogy tavaly 15 gyermek indult iskolába, a szülők figyelmét arra hívta fel, hogy óvják közösségüket.

Sütő Lajos polgármester megköszönte az óvoda dolgozóinak áldozatos munkáját, a szülőknek pedig a közösségnek nyújtott segítséget. A szülők nevében Molnár Attila mondott köszönetet. Miután az ovisok méltóképpen elbúcsúztak mindentől és mindenkitől, Horváth László és Tóth Győző a KárpátHáz Civil Szervezet ügyvezetője ajándékcsomagot nyújtott át nekik.

A Fenyőfácska óvoda kollektívája, valamint a gyermekek és szüleik ezúton szeretnének megköszönni az UMDSZ képviselőinek, hogy évek óta megtisztelik ünnepi műsoraikat, ahová soha nem érkeznek üres kézzel.

Köszönettel: Kovács Ilona, az óvoda vezetőnője

Forrás:

KISZó

Post Author: KISZó