… hogy legyen miből adni

Egy üdítő smink, jól elkészített frizura, hozzánk illő ruha és egy csábító illat – az ötvözet, amitől egész nap ragyogunk, megjön az önbizalmunk. Ám a nők nagyon is jól tudják, mennyire nehéz mindezt összehozni, főleg egyidőben és rendszeresen. A L’ambre-partyn azonban megmutatták, hogyan lehetséges ez mégis!

A francia kozmetikumokat forgalmazó L’ambre cég kárpátaljai magyar menedzsere úgy döntött, itt az ideje, hogy a nők időt szakítsanak magukra.

Méhes Katalin úgy gondolja, ahhoz, hogy a szebbik nem képviselői képesek legyenek szeretetet adni a körülöttük lévőknek, elengedhetetlen, hogy maguk is feltöltődjenek néha.

– Száz hölgyet szerettünk volna összegyűjteni, akik néhány órán keresztül magukra koncentrálnak, szépítkezéssel kapcsolatos tanácsokat kapnak, szórakoznak, fényképezkednek és beszélgetnek – magyarázza a viski nő. – Tavaly ilyenkor vettem részt Krisztina Picskur egyik előadásán Lembergben. Úgy gondoltam, mivel nálunk nagyon kevés hölgy engedheti meg magának, hogy ilyen messze elutazzon egy pár órás előadásért, elhívom őket ide. A L’ambre-nak köszönhetően az idei körútjába Ungvár is bekapcsolódhatott. Ez a város volt a tizenkilencedik állomás.

– Sok hasznos tanáccsal szolgáltak, a gyakorlatban is megmutattak egy-két trükköt.

– Krisztina Franciaországban szerzett képesítést és Ukrajna első re-looking (átváltoztató) szakembere.  A hölgyeket öltözködési tippekkel látta el és olyan szépségápolási praktikákat mutatott, amivel időt és pénzt spórolhatunk.

Krisztina szerint nem az ideális alak vagy a méregdrága ruha tesz vonzóvá egy nőt, hanem az, hogy tisztában van a saját pluszaival és mínuszaival, kihangsúlyozza azt, amit kell, és eltakarja ami kevésbé előnyös.

Az eseményre egyenesen Kijevből érkezett Okszana Beha, a L’ambre cég egyik alapítója és ukrajnai koordinátora, egyben parfümőr is, aki arról mesélt, miért fontos a megfelelő illat kiválasztása. A rendezvényen részt vevő hölgyeknek ajándékokat is hoztak, nagyon jó volt a hangulat.

– Ez volt az első ilyen est, lesz-e folytatás?

– Külön öröm, hogy sikerült megbeszélnem velük, hogy a közeljövőben tartsanak egy ugyanilyen előadást, magyar nyelvű fordítóval, mivel most csak orosz és ukrán nyelven hallottuk a tanácsokat. Szerintem nagyon hasznos lenne, mivel itt, Kárpátalján nem volt még ehhez hasonló, és két nyelven még több emberhez eljuthatnának e fontos üzenetek. Örülök, hogy sikerült ezt az estét megvalósítani, már rég szerettem volna, hogy legyen egy hely Kárpátalján, ahol összejöhet ennyi nő, picit maga mögött hagyva a munkát, a gyerekeket, saját magára szánva három órát – tette hozzá Méhes Katalin örömkönnyekkel küszködve.

Simon Rita

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó