BÚÉK – 2019!

Szeretnénk köszönetet mondani valamennyi kedves olvasónknak lapunk iránt tanúsított idei hűségükért, s egyúttal kifejezni reményünket, hogy 2019-ben is velünk tartanak. Higgyék el, megéri, mert több újdonsággal is készülünk.

Amennyiben a jó Isten is megtart bennünket, az újévi ünnepek után küllemében és tartalmában is megújul a 2020-ban centenáriumát, azaz századik születésnapját méltató Igaz Szó. Némileg módosítva eredeti szándékunkon, a keddi 8 és a csütörtöki 16 oldalas újságszámot vonjuk össze, a szombati 8 oldalas kiadás pedig úgy marad, ahogy most van.

Az új, 24 oldalas, részben színes kiadványunkban a már megszokott és közkedvelt rovatok mellett sok-sok újdonsággal is találkozhatnak.

Talán mondani sem kell, a két lapszám összevonását az egyre nehézkesebb postai terjesztés teszi indokolttá és elkerülhetetlenné, de hangsúlyozzuk, ezzel egyetlen betűvel sem csökken a Kárpáti Igaz Szó terjedelme, sőt, arculata még szebb és tetszetősebb lesz.

Mint azt folyamatosan hangsúlyozzuk, és Önök is tapasztalják, nagyon nagy gondot okoz számunkra a sok településen döcögő postai terjesztés, szerkesztőségünkbe állandóan érkeznek a panaszok, hogy már megint nem kapták meg idejében az újságot. Ismételten elnézést szeretnénk kérni ezért a kényelmetlenségért, de nem győzzük hangsúlyozni, lapunk eljuttatásáért a posta a felelős, az előfizetési díjunk közel harmadát a „lapkézbesítésért” a posta zsebeli be.

Hogy valamelyest javítsunk a helyzeten,

januártól első körben ott, ahol megszűnt vagy megszűnőfélben van a posta, ahol nincs kézbesítő, megpróbálunk önálló alternatív terjesztést kiépíteni.

Ennek részleteiről hamarosan bővebb tájékoztatást is adunk.

Jövőre változatlanul megajándékozzuk a leghűségesebb olvasóinkat. Akik egy teljes félévre előfizették az újságot, a téli tárgynyeremény-játékunkon LED TV-t nyerhetnek, de emellett szokás szerint még két tucatnyi más értékes ajándék is gazdára talál. Sőt, azt tervezzük, hogy akik csak negyedévre vagy egy hónapra tudják előfizetni a lapot, azok is részt vehetnek a nyereményjátékban, tehát a szelvényt minden esetben érdemes beküldeniük.

Jövőre rejtvényeink is megújulnak,

a velünk játszók között egyedi igaz szós ajándékokat sorsolunk majd ki, s folytatjuk a fiatalokat megszólító Vitamin+ ifjúsági magazinunk megjelentetését is.

Önöktől pedig azt kérjük, maradjanak továbbra is a vidék legpatinásabb lapjának olvasói, és ajánlják azt szomszédjaiknak, rokonaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek is! Tudják, duplán nyer, aki minket olvas!

A Kárpáti Igaz Szó mottója változatlan: az igényes olvasó lapja vagyunk!

Olvasóink mellett szeretnénk köszönetet mondani minden egyes partnerünknek, kiváltképp a magyar kormánynak, az itteni külképviseleteknek, a Nemzetpolitikai Államtitkárságnak és a Bethlen Gábor Alapkezelőnek!

Kedves olvasóink, tisztelt partnereink! Szerkesztőségünk munkatársai békés, áldott, sikeres új esztendőt és jó egészséget kívánnak Önöknek!

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó