Felemelő esemény részesei voltunk

2018. november 9-én Mága Zoltán Prima Primissima-díjas művész és a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar Nagydobronyban, a zsúfolásig megtelt református templomban jótékonysági koncertet adott. A hangversenyen fellépett a Nagydobronyi Református Egyházközség Gyermekénekkara is. Az együttest Mága Zoltán meghívta a XI. Budapesti Újévi Koncertjére, és 200 ingyen koncertjegyet ajánlott fel a gyülekezet tagjai részére.

A gyermekek Torma Gergely énekkarvezetővel nagy odaadással készültek a koncertre. 2019. január 1-én pedig valóra vált az álom. A szüleik kíséretében reggel 8 órakor elindultak Budapestre.

A főpróba szünetében bepillanthattak a kulisszák mögé, az öltözőkbe és sminkszobákba, nagyszerű művészekkel találkozhattak.

Azonban mindezt felülmúlta maga a koncert, amin a több mint 13 000 ember előtt ők is megjelenhettek Mága Zoltán illusztris vendégei között, nagydobronyi népviseletben.

Minket, akik éltünk a meghívással, nagy örömmel töltött el, és nagyon megtisztelő volt számunkra, hogy láthattuk és hallhattuk a koncerten a gyermekeinket is fellépni.
Szeretnénk megköszönni Mága Zoltánnak, Bajkai István országgyűlési képviselőnek és Veres Zoltán János képviselőnek, akik lehetővé tették számunkra, hogy részesei lehettünk ennek a feleemelő eseménynek. Köszönjük, hogy segítségükkel felejthetetlen élményekkel gazdagodhattunk!

Isten gazdag áldását kérjük életükre, szeretteikre és egész magyar nemzetünkre!

A hálás szülők és gyülekezeti tagok nevében:
Kolozsy András
nagydobronyi vezető lelkész

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó