Több, mint amire számítanánk

Homoki Botos Biankának kiváló rálátása van a piaci résre. Általában az elsők között fog bele olyan tevékenységbe, amire épp igény van. A környék egyik legjobban felszerelt szépségszalonját évek óta közösen működtetik a nővérével, nemrég pedig virágkötésbe, dekorációk készítésébe is belekezdett, amiben a férje is a segítségére van.

A tiszapéterfalvai fiatal szépérzéke igen kifinomult, ezért is tud olyan ízléses és divatos esküvői díszítéseket (kintit és bentit egyaránt), virágcsokrokat és -dobozokat, ajándékokat, születésnapi dekorációkat, fotózónát összeállítani bármilyen ünnepre. Közel két éve kóstolt bele a dekoratőri munkába. Eleinte csak néhány héliumos lufival, kézzel készített dísztárgyakkal várta a megrendelőket,

mára viszont mindent beszerzett, folyamatosan frissíti az árukészletét az újabbnál újabb és aktuálisabb érdekességekkel, ajándékötletekkel.

A kliensek a Rose Box nevű üzletébe betérve kedvükre válogathatnak. Bianka kreativitása nem ismer határokat, lelkiismeretes, igyekszik mindent a vevő igénye szerint összeállítani, a tökéletes összhatásra törekszik. A saját elképzelését is belecsempészi, amivel mindig többet ad a vendégeknek, mint amire számítottak. A férje, Roland mindenben segíti, jól kiegészítik egymást. Sokszor fél szóból is megértik egymást.

Mindezek mellett arról még nem is szóltunk, hogy Bianka milyen manikűröket és sminket készít…

Simon Rita

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó