Nyírbogdányban jártak a Beregvidéki nyugdíjasok

Június 1-én a Nyírbogdányi Béke nyugdíjas egyesület meghívására a Beregvidéki Nyugdíjasok Petőfi Sándor Egyesülete tagjai egy nyugdíjas találkozón vettek részt, amely a Hit, remény, szeretet nevét viselte.

A rendezvényt Székely Erzsébet az egyesület elnöke nyitotta meg, üdvözölve a meghívott vendégeket, sok boldogságot, erőt egészséget kívánt minden résztvevő számára. Köszöntötte a vendégeket Balogh Tibor polgármester, elmondta, hogy nagyon örül, hogy a rendezvényen részt vesznek a külhoni magyarok is. Dícsérte és megígérte, hogy támogatni fogja az ilyen szintű rendezvényeket.

Demjén Gábor zenefelelős saját szerzeményeivel köszöntötte a vendégeket, amelyeket ez alkalomra írt. Tudniillik, Nyírbogdány ezekben a napokban ünnepelte a 800 éves évfordulóját. Köszöntötte a vendégeket e rovat írója. Elmondta, az ilyen találkozóknak nagy jelentőségük van a kapcsolatteremtésben. Czirják Ferenc a MOL Zrt. helyi kirendeltségnek vezetője egy ajándékcsomagot adott át a felszólalónak, megköszönve ezzel, áldozatos munkáját melyet a szépkorúak között végez.
A rendezvény keretében volt tombolasorsolás is sok értékes nyereménnyel.

Goncz Tibor

a Beregvidéki Petőfi Sándor
nyugdíjas egyesület elnöke

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó