Bereg-vidéki pontvadászat: kettészakadt a mezőny

Hat forduló után kijelenthetjük, hogy kettészakadt a mezőny a beregszászi járási labdarúgó-bajnokságban.

A listavezető Beregszászi FC 6–4 arányban hazai pályán múlta felül Kígyós együttesét, a Vérke-partiak továbbra is veretlenek a szezonban. Az 5. fordulóig élen álló Badaló rossz vendéglátóként 4–2-re verte Tiszakeresztúr csapatát, így a Tisza-partiak tapadnak az éllovasra. Nagybégány méretes zakót mért a Beregszászi Sparta csapatára. A hazai csapat kilenc gólig meg sem állt, erre mondják futballista nyelven, ez még gombócból is sok. Ezzel az eredménnyel a két csapat, helyet cserélt a tabellán. Az eddig nulla pontos Nagybakta kimenős volt.

Az ifi csapatoknál Tiszakeresztúr egy szoros, végsőkig kiélezett meccsen 1–0-ra nyert Gát ellen, míg Kígyós sima 3–0-ás győzelmet aratott Bene felett. Bátyú szabadnapos volt. A tabellán nagyon szoros az állás, három csapatnak egyarán 7 pontja van, jobb gólarány miatt Bátyú, Kígyós és Tiszakeresztúr a három dobogós sorrendje.

A 6. forduló eredményei: Beregszászi FC–Kígyósi FC 6–4, Nagybégányi FC–Beregszászi Sparta 9–0, Badaló–Tiszakeresztúr 4–2, Nagybakta kimenős volt. Az állás: 1. Beregszászi FC 13 pont, 2. Badalói FC 12, 3. Nagybégányi FC 9, 4. Beregszászi Sparta 7, 5. Kígyósi FC 6, 6. Tiszakeresztúri FC 6, Nagybaktai FC 0.

Forrás:

KISZó/Szabó Sándor

Sport Közzétette:

Post Author: KISZó