A mosolygós kislány a dínókat is kedveli

Tóth Patrícia 10 éves. A tiszaágteleki kisiskolás most fejezte be a negyedik osztályt és alig várja, hogy a felsőbe folytathassa iskolás éveit.

Vidám, barátságos és segítőkész a többiekkel. Nagyon aktív, szereti kivenni a részét a különböző feladatokból, legyen szó szereplésről vagy játékról. Nem kell únszolni, hogy az iskolába menjen. Kedvenc tantárgya a rajz, az olvasás és a magyar nyelv. Az utóbbi két tantárgy amúgy sem áll tőle távol, hiszen anyukája a Tiszaágteleki Általános Iskolában hosszú ideje oktat magyar nyelvet és irodalmat a felsőbb korosztályok számára.

Szabadidejében is szereti fejleszteni magát, így a hobbijai is kedvenc tantárgyaihoz kapcsolódnak. Szívesen rajzol, társasjátékozik vagy olvas. A magyar népmesék és a dinoszauruszokkal kapcsolatos ismeretterjesztő könyvek állnak legközelebb a szívéhez. Ezen kívül boldogan vesz részt a kézműves foglalkozásokon, táncházakon is.
Még nem határozta el pontosan, hogy mi szeretne lenni felnőtt korában. Jelenleg a logopédus szakma iránt érdeklődik. Látott egy logopédust munka közben, és megtetszett neki, ahogy dolgozik.

Nem egyedüli gyerek a családban, van egy nővére is, Vivien. Négy évvel idősebb nála, ennek ellenére jól kijönnek egymással.

Bara Tünde

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó