Pazar gólok az NB I-ben

Csak a Debrecen és a Paks tudott élni a hazai pálya előnyével a magyar NB I 2. fordulójában. A Puskás Akadémia saját magát verte meg a sok kihagyott helyzetével a Mol Fehérvár ellen. Két remekbe szabott gól miatt is emlékezetes marad ez a játéknap.

Az újonc Kaposvár a Mezőkövesdet fogadta, ezen a meccsen a kövesdi Cseri Tamás rukkolt elő parádés jelenettel: a 30. percben középen két védőt is pimaszul cselezett ki, az egyiket ráadásul kétszer, majd higgadtan szerezte meg a vendégek második és, mint kiderült, győztes gólját.

A másik parádés találat Diósgyőrben esett, ahol fordulás után szinte azonnal Obinna Nwobodo a klasszikus balösszekötő helyéről, mintegy húsz méterről, futtából csavarta a labdát a bal felső sarokba. És ez a gól is vendégsikert ért!
A Paks a vártnál simábban győzte le az Európa Liga-kudarcot még mindig ki nem heverő Honvédot, a Debrecen alaposan megszórta a Kisvárdát, a Puskás Akadémia és a Mol Fehérvár találkozó végeredménye pedig hű ellenkezője annak, ami a pályán zajlott. Az FTC ismét halasztott, pedig Zalaegerszegen hatalmas érdeklődés övezte (volna) a várva várt összecsapást.

Az OPT Bank liga 2. játéknapján: Diósgyőr–Újpest 1–2, DVSC–Kisvárda 4–1, Paks–Honvéd 3–1, Kaposvár–Mezőkövesd 1–2, Puskás–MOL Fehérvár 0–2.

A székesfehérváriak és a kövesdiek még nem hullajtottak pontot, míg a Honvéd és a Kaposvár még nem gyűjtött.

Forrás:

KISZó/MNO/NSO

Sport Közzétette:

Post Author: KISZó