Sorsoltak az EL-ben: ismét Fradi–Ludogorec

Kisorsolták péntek délben az Európa Liga idei idényének csoportbeosztását. A Ferencváros a negyedik kalapból várhatta a sorsolást, a zöld-fehérek végül a H-csoportba kerültek az orosz CSZKA Moszkva, a bolgár Ludogorec és a spanyol Espanyol mellé.

A magyar bajnok néhány héttel korábban kettős győzelemmel búcsúztatta a Ludogorecet a Bajnokok Ligája selejtezőjének első körében, a sors szeszélye folytán azonban ismét összecsaphat egymással a két csapat.

A sztárcsapatok közül a Sevilla többek között Thomas Doll APOEL-jével találkozik, míg az előző idényben fináléig menetelő Arsenal a későbbi győztes Chelsea által legyőzött Eintracht Frankfurttal is összekerült. A Manchester United kazah (Asztana), szerb (Partizan) és holland (AZ Alkmaar) ellenfelet kapott.

Ami a magyar légiósainkat illeti, a Kádár Tamást a soraiban tudó Dinamo Kijev összekerült Holender Filip, Kecskés Ákos és Vécsei Bálint Luganójával, míg Guzmics Richárd és Holman Dávid klubja, a Slovan Bratislavának nehéz dolga lesz a Besiktas, a Braga és a Wolverhampton Wanderers társaságában.

Visszatérve még a kijeviekre, a svájci alakulaton kívül a dán FC Köbenhavn és a svéd FF Malmő vár Olekszij Mihajlicsenko legénységére a B-jelű négyesben.

A másik ukrán résztvevő, az Olekszandrija a német Wolfsburggal, a belga Genttel és a francia Saint-Étienne csapatával meccsel majd az I-csoportban.

A 48-as főtábla pontos beosztását és a még csütörtökön kisorsolt BL-csoportokat a Kárpáti Igaz Szó szombati print számában közöljük.

Forrás:

NSO/KISZó

Sport Közzétette:

Post Author: KISZó