Az Ungvári FC maradt alul a gólpárbajban

Bár kétszer is egyenlített a hazai pályán játszó Ungvári FC a visgorodi Dinaz ellen, végül 4-2-re kikapott az ukrán harmadosztályú labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában.

A vendégek igen korán már a 13. percben megszerezték a vezetést, de hamar megjött rá a válasz. Három perccel később Pukánics Adrián góljával egyenlítettek a hazaiak. A folytatásban kiegyenlítődött a játék, a 34 percben ismét vezetést szerzett a Dina, ám még a szünet előtt Kirilo Paszicsnik találatával egalizált Ungvár. Fordulás után a 48. percben ismét előnybe került a vendégcsapat, ám erre a hazaiaktól már nem érkezett válasz sőt, a 76. percben a Dinaz eldöntötte a találkozót. A Vaszil Varga irányította Ung-partiak a következő 12. fordulóban vasárnap ismét hazai környezetben lépnek pályára, a Bukovinát fogadják az Avangard Stadionban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a másodosztályban szereplő Minaji FC a legutóbbi fordulóban Hegedűs Róbert és Anatolij Nurijev góljával 2–0-ra nyert a Metalurg Zaporizzsja vendégeként. Ma délután a Minaj Arénában az Ukrán Kupa harmadik körében a szintén másodosztályú Voliny Luckot fogadja Vaszil Kobin csapata, a legjobb 16 közé kerülés a tét.

Forrás:
KISZó

Sport Közzétette:

Post Author: KISZó