Busszal ütközött

Balesetes volt az elmúlt hétvége és a hónap második hete is karambolokkal kezdődött. Az ok már klasszikusnak mondható: figyelmetlenség és gyorshajtás. A munkácsi járási Kölcsényben (Kolcsino) például autóbusz és személygépkocsi karambolozott.

Az 51 éves helybéli nemcsak gyorsabban hajtott a megengedettnél, de a kötelező elsőbbségadásról is megfeledkezett. A vége az lett, hogy összeütközött azzal az autóbusszal, amelynek nem adta meg az elsőbbséget. A vétkes sofőr ráfizetett a szabálysértésre: súlyos sérülésekkel kórházba szállították. Autója úgy összetört, hogy a sérült vezetőt a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a roncsok közül. Kórházi ápolásra szorul a tömegközlekedési jármű egyik utasa is, adta hírül a rendőrség sajtószolgálata.

Ungváron négyen sérültek meg, amikor összeütközött egy VW és egy Land Rover. A rendőrségi tájékoztató szerint a balesetet az előbbi jármű sofőrje okozta azzal, hogy szabálytalanul próbált manőverezni az egyik útkereszteződésben. A szabályok semmibevétele miatt őt magát, egy felnőtt utasát és két kiskorút kellett kórházba szállítani.

Forrás:

KISZó

Post Author: KISZó