Kínában köthet ki Kádár

Ukrán sajtóértesülés szerint a kínai Hopej China Fortune ötmillió euróért szerződtetné Kádár Tamást, a Dinamo Kijev magyar válogatott labdarúgóját.

Kádár hamarosan Ázsiába költözhet, a Hopej hajlandó 5 millió eurót fizetni a Dinamónak a védőért – írja az euro.com.ua. A portál megjegyzi, az előző télen az orosz első osztályú Zenit 8 millió eurót kínált a kijevieknek Kádárért, ám a Dinamo elutasította az ajánlatot. A többek között az argentin Javier Mascheranót és Ezequiel Lavezzit foglalkoztató Hopej hivatalosan még nem kereste meg a Dinamót.

A 29 esztendős futballista – aki korábban Angliában, Hollandiában és Lengyelországban is szerepelt – 2017-ben írt alá a Dinamo Kijevhez, amelyben eddig 99 tétmérkőzésen lépett pályára.
Az 57-szeres válogatott hátvéd alapembernek számít csapatában, januárban 2023-ig meghosszabbította szerződését klubjával.

Eddig Marco Rossi nemzeti tizenegyében is megkérdőjelezhetetlen volt a helye, ám a horvátok elleni spliti Eb-selejtezőn elkövetett kapitális hibái után a szövetségi kapitány az azeriek elleni keretbe már nem is jelölte.

Forrás:

Sport Közzétette:

Post Author: KISZó