Játszóházat avattak a STING-ben

A nagydobronyi STING Hotel és Rendezvényközpont több mint tíz éve várja vendégeit különböző szolgáltatásaival. Folyamatosan fejlődik azóta is. Nemrégiben játszóházat avattak. Két napos programsorozattal ünnepelték. Az indulásról és folytatásról Ráti Ákos, ötletgazdával és társtulajdonossal beszélgettünk.

– Honnan jött a játszóház ötlete?

– Fontos számunkra, hogy a már meglevő kínálatot folyamatosan bővítsük, s emellett valami újat és kínáljunk. Amióta nem szervezünk diszkókat, felszabadult egy hatalmas terület, ami jó ideje kihasználatlan volt. Szerettük volna hasznosítani, és több ötlet közül ez tűnt a legérdekesebbnek, legéletképesebbnek. Elérhető távolságon belül nem található hasonló lehetőség, ezért édesapámmal nagy potenciált láttunk benne.

– Milyen szabadidős lehetőségek, játékok várják a gyerekeket?

– Még csak a megvalósítás elején tartunk. Egyenlőre egy többszintes gyerekvár és két kisebb játék használható. Az emeleten azonban még bőven van hely, így sok újdonsággal is készülünk a jövőben.

– Milyen programokkal vártátok a megnyitóra érkezőket?

Szombaton három, míg vasárnap négy különálló, viszont több tekintetben hasonló előadással próbáltuk szórakoztatni a megjelent vendégeket. Minden előadás tartalmazott egy félórás bűvész show-t, a gyerkőcök belakhatták a gyerekvárat, illetve arcfestést és csillám tetoválást „rendelhettek”. Jelen volt egy lufihajtogató bohóc is, aki igyekezett bátorítani a félénkebb gyerekeket, és nagy szerepe volt a jó hangulat megteremtésében.

– Milyen terveitek vannak a jövőt illetően?

A játszóház által rengeteg új lehetőség nyílt meg a komplexum, illetve a nagyközönség számára is. Eddig nem tudtunk minőségi szórakozást nyújtani a legfiatalabbnak. Viszont nem csak a gyerekre gondolunk. Egy születésnap megszervezése otthon komoly feladat. Rengeteg energiát és időt emészt fel, viszont ha nálunk bonyolítják le kellemes délutáni kiruccanásnak tűnhet.

– Kaptatok-e már valamilyen visszajelzést?

Igen. Ezek alapján mindenki élményekkel gazdagodva tért haza a megnyitóról, és már rögtön a második napon szerveztek nálunk egy gyerekzsúrt.

Bara Tünde

 

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó