A hét arca: Kalinyina Krisztina

Kalinyina Krisztina a Beregszászi 4. Számú Kossuth Lajos Középiskolában érettségizett 2012-ben kitűnő eredménnyel. A 24 éves beregszászi lány ezzel párhuzamosan a Beregszászi Sportiskolában is jeleskedett.

Könnyűatlétikával foglalkozott 10 éven keresztül. 2009-ben Beregszászban megkapta a legjobb sportoló címet. Felsőfokú tanulmányait a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola angol filológia szakán végezte. Diákévei alatt beugróként dolgozott a beregszászi Club Thermal Peregium turisztikai irodában. Mellékállásként angol különórákat adott. Az évek során számos munkahelyet kipróbált már, dolgozott Újpesten, a Kristófy és Társa Végrehajtó Irodában, Bécsben, OMV benzinkúton, jelenleg pedig London egyik külvárosi online bevásárlóközpontjának alkalmazottja. Érdeklődési körébe tartozik a grafika, az irodalom és a gasztronómia. Kedveli Shakespeare, Puskin és Csáth Géza műveit.

Oda van az olasz, orosz, mexikói konyháért, de igazi kedvence az édesanyja főztje. Az emberek negativitása és nemtörődömsége általában felbosszantja. Jövőbeni elképzeléseit egyelőre nem osztja meg, mert vallja: ember tervez, Isten végez.

Forrás:

KISZó

Post Author: KISZó