Konzuli ajándék a Técsői Hollósy Simon Középiskolának és a TT Sportnak

Az ifjúság és a sport elválaszthatatlan egymástól, a gyerekeknek volt és van is mozgásigényük, ezt az igényt tereli helyes irányba a Técsői Hollósy Simon Középiskolában működő TT Sport asztalitenisz szervezet.

A TT Sport vezetője Szenek Zoltán, a középiskola tornatanára, szívvel lélekkel veti bele magát a munkába s ennek meg is van az eredménye, az ide járó hatvan gyerek nemcsak itthon ütögeti a labdát, hanem külföldön is bemutatta tudását. Jártak már Magyarországon és Romániában, legutóbb Szatmárnémetiből hozták el az első helyezettnek járó díjat, Nagyváradról pedig második és harmadik helyezéssel tértek haza.

Az eredményes munkához a tenni akaráson és a jó edzői munkán kívül sportszerekre is szükség van, s ezek beszerzése sokszor nehézségekbe ütközik, ezért

hálás köszönettel fogadták Magyarország Beregszász Konzulátusának az ajándékát, amelyet Szilágyi Mátyás, főkonzul és Csizmadia Alexandra külgazdasági attasé adott át

február 5-én, a Técsői Hollósy Simon Középiskolában. A sportszervezet pingpong labdákat és ütőket, a középiskola pedig kézi és röplabdákat, ugráló köteleket valamint függő mikrofonokat kapott.

Bökényi Magdolna

 

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó