Labdarúgás: Sikeresen óvott a Szerednyei FC

Az elődöntőkkel folytatódott a labdarúgó Megyei Téli Kupa.

Az első mérkőzésen a favoritnak számító Nagyszőlősi FC gól nélküli első félidő után 1–0-ra nyert az Irhóci FC ellen. A sorsdöntő gólt Mihajlo Csedrik szerezte a 75. percben. A másik találkozón nem kis meglepetésre a másodosztályú Borhalom kiütéses, 5–1-es győzelmet aratott az élvonalbeli Szerednyei FC ellen. Ám ez még nem tekinthető végeredménynek, ugyanis a vendégek megóvták a találkozót. Az ellenfél egyik játékosának játékjogát kérdőjelezték meg. A megyei labdarúgó szövetség fegyelmi bizottsága kedden ülésezett és helyt adott az óvásnak, így a Szerdnyei FC a másik döntős. Az országos karanténra való tekintettel a március 14-i finálét zárt kapuk mögött rendezik meg.

Mesterötös Bereg-vidéken

A Zápszonyi FC és a Kígyósi FC csapata jutott be a Beregszászi járás téli sorozatának döntőjébe. A nagybégányi futballpályán rendezett elődöntőben előbbi Orosz András mesterötösével 7–1-re verte a Tiszaújlaki FC csapatát, míg utóbbi 2–1 arányban múlta felül a Nagyberegi Talizmánt. A döntő és bronzmérkőzést a koronavírus-járvány miatt elhalasztották.

Szárnyaltak a sólymok

Nőnapon rendezték meg az Ung-vidéki Téli Kupa fináléját és bronzmeccsét az ókemencei stadionban. A kisdöntőben a Zinedine Sportiskola U17 és a Kereknyei Olimpik 3–3-as döntetlent játszott, a büntetőpárbajban 5–3 arányban a focisuli növendékei bizonyultak jobbnak. A döntőben az azonos erőt képviselő Kincsesi Sólyom és az Őrdarmai FC szállt harcba a serlegért. Elképesztő izgalmak után, az utolsó pillanatig kiélezett mérkőzésen 4–3-ra a kincsesi csapat diadalmaskodott és hódította el a szezon első trófeáját.

 

Forrás:

KISZó

Sport Közzétette:

Post Author: KISZó