Koronavírus: kérdőív a Kárpát-medencei magyarság körében

teszt koronavirus

Történelmi időket élünk. Szeretnénk tudni és érteni, hogy pontosan mi zajlik szűkebb-tágabb környezetünkben, a világban, mi történik velünk és bennünk. Sokan, sokféleképpen vizsgálják ezt…

Eddig azonban kevés szó esett arról, hogy a Kárpát-medencei magyarságot hogyan érinti a válság. Hiánypótló módon, ennek vizsgálatára indított, a köz javát szolgálva – azaz nem profitorientált módon – kérdőíves felmérést a független, magyarországi Market Insight Kft.

A kérdőívet itt éri el: https://www.surveygizmo.com/s3/5545376/d72d1945926f

A kutatásban azt vizsgálják, hogy milyen hatással van a járvány és az ennek nyomán kibontakozó válsághelyzet a külhoni magyarságra, összehasonlításban a magyarországi magyarokkal, valamint a befogadó országok többségi társadalmainak tagjaival. A nagyjából húsz perces kérdőívben (amit ide kattintva érhet el) arra kíváncsiak, hogy milyen változásokat okozott a járvány a megélhetésünkben, milyen hatással volt mentális egészségünkre, társadalmi kapcsolatainkra, és az intézményekbe vetett bizalmunk szintjére.

A Market Insight Kft. egy szociológusok által alapított, független magyar piac-és társadalomkutató ügynökség.Ezt a kutatást a köz javára – nem profitorientáltan – végzik. A vizsgálat eredményei nyilvánosak lesznek a közreműködők, az érdeklődők és a döntéshozók számára.

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó