Fontos három pontot szerzett a Minaji FC

Az ukrán élvonalba való feljutásért küzdő együttes hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Metaliszt Harkiv csapatát a másodosztályú labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában.

Az első perctől kezdve nagy iramban futballoztak a csapatok, a forduló előtt a második helyen álló Metalisztnak több ígéretes helyzete is  volt az első játékrészben. Minaj részről több alkalommal kapus bravúrra és önfeláldozó védőmunkára is szükség volt, hogy megőrizzék kapujuk érintetlenségét. A hazai csapat részéről Pinyasko, Kopolovec és Nurijev veszélyeztetett, de ezek a helyzetek kimaradtak.

Fordulás után magasabb sebességbe kapcsolt a Minaji FC, többet birtokolták a labdát, mint a Metaliszt. Az 57. percben egy veszélytelennek tűnő Kopolovec felívelést követően Sztaszjuk elé pattant a labda, aki közelről bekotorta a hálóba a labdát. A hátralévő időben Spak és Mastalir tovább növelhette volna a hazai előnyt, de nem éltek a kínálkozó lehetőségekkel, így 1–0-ra nyertek a hazaiak.

Fontos három pontot szerzett a Minaji FC, hiszen győzelmükkel feljöttek a tabella második helyére, igaz az élmezőnyből több csapat is csak ma este játszik. A minajiak legközelebb július 15-én, szerdán az éllovas Agrobiznesz vendégeként lépnek pályára.

A találkozó itt visszanézhető:

Forrás:
KISZó
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó