Minaji FC: megverték a futballrangadó után a játékvezetőt

A szerdai Agrobiznesz-Minaji FC ukrán másodosztályú futballrangadó után megverték a mérkőzés játékvezetőjét, erről maga a sértett számolt be.

Sajtóinformációk szerint az incidens a volocsiszki (Ternopil megye) klub stadionjában, a játékvezetői öltözőben történt a 2–0-ás minaji győzelemmel végződött rangadó után. A sértett, Jurij Ivanov, feljelentést tett a rendőrségen, állítása szerint bántalmazói között volt Oleg Szobuckij, az Agrobiznesz klubelnöke is. Később egy fotót is posztolt közösségi oldalán, amelyen jól látszanak arcán az ütlegelésből származó sérülések, elmondása szerint testét is több zúzódás borítja.

Beszámolók szerint a játékvezető 8 sárga lapot osztott ki a hazai csapat játékosainak, míg a vendégeknél hárman sárgultak be a mérkőzésen. Az első félidő közepén Ivanov egy kétes szituációt követően nem adott meg egy büntetőt az Agrobiznesznek, utóbbi közrejátszhatott abban, hogy tettlegességig fajult a vita a játékvezetői öltözőben.

A szövetség egyelőre nem szólalt meg az ügyben, vélhetően vizsgálat indul majd, súlyos szankciókra számíthat a hazai együttes.

Sport Közzétette:

Post Author: KISZó