Gólparádéval hangolnak a szezonrajtra Ungváron

Edzőmérkőzésekkel hangol a szezonrajtra az országos harmadosztályban szereplő Ungvári FC. Eddig két összecsapáson összesen kilenc gólt szerzett a megyeszékhely csapata.

Volodimir Vaszjutik gárdája az első nyári felkészülési mérkőzésén a megyei bajnokságban szereplő Szerednyei FC csapatát fogadta az Avangard stadionban. Az első félidőben egyetlen gól esett, Sztepan Fedaka találatával szerzett vezetést az Ungvári FC. A szünet után kijött a két csapat közötti tudásbeli különbség. A második 45 perc alatt a hazaiak háromszor is bevették a vendégkaput. A 4–0-ás eredménnyel végződő találkozón Viktor Rjasko duplázott, Pavlo Tiscsuk is betalált.

A hét elején a Munkácsi FC Labdarúgó Akadémia utánpótlás csapata ellen lépett pályára az Ung-parti gárda. A mérkőzés egy perces néma főhajtással, a tragikus körülmények között, autóbalesetben elhunyt Viktor Rjaskóra, az akadémia edzőjére emlékeztek a csapatok. A hazaiak voltak aktívabbak, több ígéretes helyzetet alakítottak ki. A mezőnyfölény a 37. percben érett góllá, a próbajátékon lévő Vitalij Kudrik vette be a munkácsiak kapuját, aki a 44. percben duplázott, így kétgólos előnnyel mehettek szünetre a vendéglátók. A második játékrészben fiatal játékosoknak adott lehetőséget a Munkácsi FC trénere. Az ungváriak tovább növelték előnyüket, előbb Viktor Rjasko értékesített egy büntetőt, majd Sztepan Fedak is betalált, az 5–0-ás végeredményt Pukánics Adrián állította be.

Két mérkőzés, kilenc rúgott és nulla kapott gól, nem rossz kezdés. Meglátjuk, mit kezd majd egy jegyzettebb ellenféllel az Ungvári FC. A tervek szerint augusztus 14-én is felkészülési mérkőzést játszanak, de az ellenfél kiléte kérdéses még.

Forrás:
KISZó
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó