Béranyaság és petesejt-adományozás a BioTexCom Klinikán, mint kulcsfontosságú termékenységi kezelés

A meddőség elleni küzdelem hosszú folyamat, amely mindenképpen véget ér egy gyermek születésével, ha a páciens szakemberekhez fordul segítségért. A BioTexCom Klinika 11 éve sikeresen foglalkozik a világ minden tájáról származó párokkal, akik szembesülnek a gyermek fogantatásának vagy kihordásának problémájával. Ez idő alatt segítségünkkel több mint 10 ezer gyermek született. Munkánkat, beleértve a magyar állampolgárokat is, több mint 10 éve folytatjuk.

A pácienseink számára szükséges összes eljárást a kijevi BioTexCom Klinikán hajtják végre. Az ukrán jogszabályok nem tiltják a béranyaságot, ami jelentősen bővíti a reprodukciós orvoslás lehetőségeit szakembereink számára. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a meddőség kezelésére. Ezenkívül segítünk a hivatali eljárások során, és vállaljuk az összes felmerülő kérdés megoldását a páciensek kijevi tartózkodásuk alatt és az eljárások során: saját apartmanjaink vannak, étteremmel rendelkező szállodák, szépségszalon, tornaterem, babaszoba, valamint gyermekorvosok is rendelkezésre állnak. A BioTexCom képviselője már a repülőtéren találkozik a páciensekkel, biztosítunk transzfert, mindent megteszünk, hogy kizárólag a kezelésükre koncentráljanak. Fontos megjegyezni, hogy a BioTexCom nem ügynökség és nem közvetítő. Ez egy olyan vállalat, amely közvetlenül az összes bejelentett típusú szolgáltatást nyújtja.

Termékenységi kezelést kínálunk a következő reprodukciós technológiákkal:

• Petesejt-adományozás.

• Béranyaság.

• Mitokondriális adományozás.

• Endometrium transzplantáció (a méh belső nyálkahártyája).

• In vitro megtermékenyítés (IVF).

Az esetek többségében tudunk segíteni: ha a pár nem kompatibilis, krónikus vetélések fordulnak elő, a nő képtelen kihordani gyereket. Senki sem adhat 100% -os garanciát a sikerre, de annak valószínűsége nagyon nagy, ha a BioTexCom szakemberei belekezdenek a munkába.

A statisztika mellettünk szól: A BioTexCom Klinikán végzett IVF esetek 75% -a már első próbálkozáskor sikeres. Gyakran a páciensek sok sikertelen IVF-kísérlet után fordulnak hozzánk, és hamarosan már szülőkké válnak. Mi teszi lehetővé ilyen elképesztő eredmények elérését? Csak friss petesejttel dolgozunk. Minden párhoz külön donort választanak, a petesejteket soha nem osztják fel párok között. Minden beültetett embrió kiváló AA minőségű, blasztociszták. Mindez, már első alkalommal magas eredményt ad.

Ami a BioTexCom Klinikán alkalmazott béranyaság módszert illeti, az esetek 100% -ában garantálja, hogy pácienseink megkapják a kívánt gyermeket. Megbízható, egészséges ukrán béranyákat alkalmazunk. Hogy részt vegyenek a programunkban, előzetesen teljes orvosi vizsgálaton mennek keresztül, és csak teljesen egészséges nők válnak béranyákká. Állapotukat gondosan figyelemmel kísérik a terhesség teljes időtartama alatt. A béranyákon havonta elvégezik a szükséges vizsgálatokat, alkoholfogyasztás- és dohányzásteszteket, valamint ultrahangvizsgálatokat. A leendő szülők anyanyelvükön (beleértve a magyar nyelvet is) havi jelentést kapnak, amely a béranya és a gyermek állapotáról szól, 3D képet kapnak a magzatról, videót, ahol a szívverése hallható. A gyerekek Kijev legjobb állami szülészetein születnek, ahol kiváló szülész-nőgyógyász orvosok dolgoznak.

Fontos, hogy minden párhoz egyedi megközelítést alkalmaznak, mivel ami az egyik esetben jól működik, a másik esetben lehet hogy nem. Például egyre gyakrabban alkalmazzák a reprodukciós technológiák egyik módszerét – a mitokondriumok adományozását. Az egészséges és fiatal donortól átültetett mitokondriumok segítenek a petesejt fiatalításában, ami jelentősen növeli a fogamzás esélyét. Eme eljárás analógja a petesejt-transzplantáció. Ilyen eljárást csak néhány országban végeznek. A petesejt teljes magjának átültetése esetén a gyermek valójában 3 szülőtől születik. Ezzel az eljárással a gyermek genetikailag a pár 95-96% -a, donor DNS nélkül.

A BioTexCom Klinikával való együttműködés előnyei:

• Megbízhatóság: a teljes munkafolyamat megszervezésével kapcsolatos kérdésekben, például a gyermek külföldi szülőkhöz történő eljuttatása, a dokumentumok teljes jogszerűsége.

• A világ több mint 15 nyelven beszélő koordinátorok elérhetősége. Beleértve a magyarul beszélő koordinátor jelenlétét is.

• Képviseletek különböző európai országokban, USA-ban, Kínában.

• Szolgáltatások fizetése részletekben.

• Magas szintű szolgáltatás.

• Széles körű szolgáltatások.

Figyelmeztetnünk kell az ügyfeleket a szolgáltatásainkra vonatkozó várakozási időre, mivel a világon nagy rá az igény. A választott szolgáltatási csomagtól függően a szerződés aláírásától az első eljárásig 4 hónap vagy akár 1 év is eltelhet, ha béranya programról beszélünk. Petesejtadományozás és egyéb eljárások esetén a sor gyorsabban halad.

A BioTexCom a globális COVID-19 járvány idején is működik, és továbbra is fogadja a pácienseket. Ukrajnába való belépéshez ügyfeleinknek 72 óránál nem régebbi negatív teszteredményt tartalmazó igazolással kell rendelkezniük. Érkezéskor a tesztet ismét elvégzik, az eredmények 12 órán belül várhatók. Ez idő alatt a pácienseknek karanténba kell vonulniuk. Ha a teszt negatív, az eljárások elkezdődhetnek. Szükség van egészségügyi biztosításra is, arra az esetre, ha a COVID-19-et Ukrajnában kell kezelni.

A BioTexCom segít pácienseknek a fő céljuk elérésében – abban, hogy szülőkké váljanak.

Forrás:
Hirdetés

Post Author: KISZó