Kárpátaljai magyar lány kerül a Cosmopolitan címlapjára

Herceg Erikát teszi újévi címlapjára a kazah Cosmopolitan magazin, aki nem először kerül címlapra. A modellalakú énekesnő erről Instagram-oldalán számolt be több mint 800 ezer követőjének.

Hét évvel ezelőtt robbant be az ukrán és orosz popszakmába a kisdobronyi születésű Herceg Erika, aki egy tehetségkutató műsorban a tévénézők szavaztak be a VIA Gra újjászerveződő csapatába. Az új formáció gyorsan befutott Oroszországban, és az egykori Szovjetunió tagállamaiban.Az együttes legnagyobb sikere a Peremirije című dalhoz fűződik, amellyel elnyerték Az Év Dala 2014 díjat.

Az utóbbi néhány évben a lánycsapat felállása többször is változott, jöttek mentek az új tagok, ám Herceg Erika maradt. Az idei év elején bejelentették, hogy a kárpátaljai magyar lány is otthagyta a VIA Gra-t. Erika a nyár folyamán Kazahsztánban költözött és elkezdte építgetni szólókarrierjét. Eddig két dalt mutattak be első szólólemezéről, az Imitáció című produkcióban magyarul is énekel.

Herceg Erika az Instagramján osztott meg egy videót csütörtökön, ami egy fotózáson készült. A bejegyzés leírásban árulta el az énekesnő, hogy ő lesz a legendás női magazin, a Cosmopolitan kazah kiadásának újévi címlapján. Követőit arra kérte, hogy kommentben tippeljék meg, melyik ruhadarabot viseli majd a címlapon.

Miután Almatiba költözött a 32 éve énekesnő egy nagyobb lélegzetű interjút adott, amelyben meglepő őszinteséggel beszélt a korábban tabunak számító magánéletéről. Többek között elárulta, hogy férjhez ment, választottja kazah nemzetiségű, valamint cáfolta azokat a pletykákat, hogy viszonya folytatott Konsztantyin Meladzéval, a VIA Gra producerével.

 

Forrás:
KISZó/Promotions.hu

Post Author: KISZó