Nevet választottak a négyesikreknek

Kedden számoltunk be róla, hogy négyesikrek születtek az Ungvári Városi Szülészeten. A kis jövevények jól vannak, fiatal édesanyjuk elárulta hogyan nevezték el őket, írja a Mukachevo.net.

Szerdán az orvosok engedélyezték a sajtó képviselőinek, hogy rövid interjút készítsenek az anyával, aki elmondta, hogy átlagosan zajlott a terhessége. Várandóságának 23. hetében befeküdt a kórházba az orvosok utasítására, hiszen az ikrek miatt veszélyeztetett terhes volt.

„Az első ultrahangos-szűrővizsgálaton csak három magzatot látott az orvos, már ekkor sokkolt minket, hogy ikrekkel vagyok terhes, a következő vizsgálaton már négyen voltak” – mesélte a fiatal anyuka azt, hogyan tudta meg, hogy négyesikrekkel várandós.

A 20 éves Larisza elmondta, hogy a körülményekhez képest jól van, nagyon örül annak, hogy egészséges gyermekeknek adott életet. Elárulta, hogy férjével a Karolina, Olekszandr, Jevhenyij és Ivanko neveket választották a csöppségeknek.

Mint arról korábban beszámoltunk, a három kisfiú és a kislány 1260, 1300, 1300 és 1460 grammal láttak napvilágot császármetszéssel, valamennyiüket az intenzív osztályon ápolják, életük nincs veszélyben.

Forrás:
KISZó/Mukachevo.net

Post Author: KISZó