Sürgős veseátültetéshez kér segítséget egy viski fiatalember

A felhívást a Jóbolt csoportban tették közzé, arra kérnek mindenkit, aki csak tud, segítsen. A legkisebb felajánlásért is nagyon hálás lesz a család.  A veseátültetésre összesen 60-70 ezer dollárra lenne szükségük.

A viski család azért fordul most a nagyközönség felé, mert már egyedül nem képesek megbirkózni az óriási teherrel. A Facebook-csoport tagjai hiszik, együtt sikerül összegyűjteni a szükséges összeget a családnak.

Csatlakozzon Ön is az adakozókhoz, amennyivel tud!

A fiatal apa 7 éve küzd a betegséggel a pénzkészleteik teljesen kimerültek.

Betegségének történetét is megosztotta az emberekkel, ami mint írja, 2014-ben kezdődött egy egyszerű torokgyulladással.

Később súlyosbodott a helyzet, és kihatott a veseműködésre is. Rövidesen a Glomerulonephritis betegséget diagnosztizálták nála.

Először a Munkácsi Gyermekkórházban kezeltek. Miután betöltöttem a 18. életévemet Kijevbe küldtek. Hosszú időn keresztül kezeltek, míg 2018-ban mindkét vesém teljesen „felmondta a szolgálatot”. Krónikus veseelégtelenséget állapítottak meg nálam, ennek a kezelésére jelenleg szisztémás hemodialízist alkalmaznak.

Ez egy olyan eljárás, ami mesterségesen tisztítja a vért, gépek segítségével. Ezt hetente 3 alkalommal, 4 órán keresztül végzik. A probléma nemcsak az, hogy így nem tudok teljes értékű életet élni, hanem az is, hogy a testem már teljesen kimerült a kezelésektől és a gyógyszerektől.

Az egyetlen kiút a veseátültetés lenne, de ehhez először nagyon költséges, 10-15 ezer hrivnyás vizsgálatokon kell átesni.

Ezt követően az eredményekkel Fehéroroszországba utaznánk, ahol reményeink szerint elvégeznék a transzplantációt, amelynek költsége megközelítőleg 60-70 ezer dollár.”

Kérjük, aki teheti, segítsen a családnak!

A bankszámla számuk:
5168 7551 1379 3240
Лазур Дмитро Дмитрович

Felajánlásukat elküldhetik a Jóbolt számlájára is, vagy beviheti Méhes Katalin üzletébe Visken. Méhes Katalin telefonszáma: 0672779068

A Jóbolt bankszámla száma:
4149629380808402

Katalin jólelkűségével egy korábbi podcastunkban is megismerkedhettek:

Post Author: KISZó