Az osztályban hancúrozott diákjával a tanárnő, amikor a férje rájuk nyitott

A felszarvazott férfi az iskola igazgatója. A történtek után azonnal felmondott a tanárnő, férje pedig kidobta házukból a hűtlen feleségét és beadta a válókeresetet, írja a Transkarpatia.net.

Elcsábította diákját az egyik Vinnica megyei iskola biológia-tanára. A 30 éves nő többször is hancúrozott a fiúval, mígnem a nő 50 éves férje, aki – nem mellékesen az iskola igazgatója – rajta nem kapta őket az egyik osztályteremben. A románc állítólag a tavaly márciusi karantén-szünet alatt szövődött a tanár és diákja között – számolt be a pikáns történetről a 33 Kanal regionális tévécsatorna.

Először az lett gyanús többeknek is, hogy a végzős diák egyre gyakrabban autóval vitte haza a dekoratív tanárnőt. Ebből többen arra a következtetésre jutottak, hogy a nő a diákjával csalja a férjét, ám a férfi nem igazán hitt a szóbeszédnek. Az egyik alkalommal épp meztelenül bujálkodott a biológia szertárban a tanár-diák páros, amikor a nő férje rájuk nyitott és minden kétség eloszlott a románcról.

A helyi sajtó értesülései szerint a tanárnő az eset után felmondott. Azóta összejött végzős diákja édesapjával, sőt, a férfi titkárnőként alkalmazta a cégénél.

         

 

Forrás:
KISZó/transkarpatia.net

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó