Rossi aláírása is segítheti a viski templom felújítását

Kárpátalja ismert szülötte, Pál István Szalonna Szöllősi György, a Puskás-ügyek nagykövete, a sportújságíró-szövetség elnöke társaságában a Magyar Labdarúgó Szövetségbe látogatott, ahol Marco Rossi szövetségi kapitány fogadta őket. A vizit apropója, hogy a magyar futball olasz sikerkovácsa is beállt a Visk Alapítvány és a Kárpátalja Szövetség közös jótékonysági aukciója mögé.

A Rossi és más sztárok által dedikált Lovrencsics Gergő válogatott szereléséért befolyó pénzösszeget a viski református templom viharban megrongálódott tetőzetének helyreállítására és a Kárpátalja Szövetség jótékonysági tevékenységére kívánják fordítani, árulta el közösségi posztjában Varga Sándor, a Viskről származó világhírű futball-menedzser.

A mezen kívül árverésre kerül az a hivatalos Bajnokok Ligája labda is, amellyel olyan csapatok és világsztárok játszottak, mint Lionel Messi és a Barcelona, vagy éppen Cristiano Ronaldo és a Juve, valamint a Dinamo Kijev és az FTC. A labdát a Fradi játékosai mindnyájan aláírták, illetve edzőjük is, Szerhij Rebrov, valamint a klub elnöke, Kubatov Gábor.  Lovrencsics a nemzeti meze mellett egy Fradi-dresszt is felajánlott a nemes kárpátaljai jótékonysági akcióra.

 

Forrás:
KISZó/Facebook
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó