Pukánicsék az élre ugrottak

Ungvári FC

Az élre ugrott az Ungvári FC az országos második ligás labdarúgó-bajnokság A-csoportjában, miután a még tavaly őszről elhalasztott bajnokin 2–0-arányban legyőzte a mezőny egyetlen tagjaként eddig veretlen Epicentr Dunajivci csapatát.

Volodimir Vaszjutik együttese a Voliny Luck második számú gárdája ellen fölényes győzelemmel kezdte a tavaszt, az új igazolás, Oleg Visnyevszkij egy duplával tette le névjegyét:

Ungvári FC: Visnyevszkij letette a névjegyét

Március 23-án, kedden pedig elmaradt bajnokiját pótolta az Ungvári FC. Az ellenfél a mieinket egy pontos lemaradással követő, eddig még veretlen Epicentr Dunajivci volt. A Hmelnickij megyei együttessel kiegyensúlyozott csatát vívtak Pukánicsék, de mindkét félidő végén egy-egy villanás a hazaiak javára döntött. A 43. percben egy kiváló szabadrúgás-kombináció után Visnyevszkij köszönt be, ezzel második meccsén harmadik találatát szerezte. A 88. percben pedig a csereként beszálló Jurij Csonka volt jókor jó helyen, kialakítva a 2–0-ás végeredményt. Mindkét találatban főszerepet vállalt a csapatkapitány, Pukánics Adrián, aki előbb kiharcolta a szabadrúgást, majd ő tálalt mesterien Csonka elé, nem véletlen, hogy őt választották a mezőny legjobbjának.

Vaszjutik gárdája – a mester éppen ma ünnepli születésnapját – fellépett az első helyre, 28 ponttal, jobb gólaránnyal előzi meg a Dinaz Visgorodot, harmadik a Pogyilja Hmelnickij (25), negyedik az Epicentr (24). Dopilkáék legközelebb március 28-án, vasárnap lépnek pályára, ellenfelük az Obolony-2 Bucsa lesz.

Forrás:
KISZó/DGY/Fotó:Ungvári FC
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó