Ungvári FC: háromból három

Újabb fontos bajnokit nyert meg az Ungvári FC, ezzel holtversenyben tartja éllovas pozícióját, s a hétvégén akár a feljutásról is döntő rangadót vív a Dinaz Visgoroddal.

Az országos labdarúgó-bajnokság második ligájának A-csoportjában vitézkedő Ungvári FC a 14. fordulóban az Obolony-2 Bucsa csapatát látta vendégül. Ugyan a meccs egy gyors vendéggóllal kezdődött, de később a hazaiak uralták a találkozót. Rudenko harmadik percben elért találatára a szünetig hárommal válaszolt Volodimir Vaszjutik együttese. Viktor Rjasko duplázott, mellette Szerhij Mastalir is betalált, Pukánics Adrián pedig két gólpasszt osztott ki, amivel megerősítette helyét a kanadai táblázat (gól + gólpassz) élén. A folyatásban Jurij Csonka is feliratkozott a góllövők listájára, a 4–2-es végeredmény pedig a 93. minutumban alakult ki, amikor a vendégek részéről Uljancsenko kozmetikázott még az eredményen.

Az ungváriak így a Voliny-2 és az Epicentr legyőzése után újabb magabiztos hazai sikerrel folytatták menetelésüket a másodosztály felé. Ezen az úton vízválasztó lehet a Dinaz Visgorod elleni április 3-i, idegenbeli bajnoki. A két gárda egyaránt 28 ponttal áll, és osztozik az első helyen, mögöttük a Pogyilja Hmelnickij következik 25 egységnyivel.

Forrás:
KISZó/DGY/Fotó:Ungvári FC
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó