A sokgyermekes anya megszülte, majd megfojtotta a csecsemőjét

A halott gyermek két napig feküdt egy tálban a koszos ruhák alatt.

Mikolajivban egy 28 éves ötgyermekes anya rejtélyes módon szülte meg otthon a gyermekét majd két napig rejtegette a baba testét. A nőt most az újszülött meggyilkolásával gyanúsítják, számolt be a TSN hírportál.

A rendőrséget a szomszédok értesítették. Az egyikük ugyanis hallotta, ahogy a nő a szülési fájdalmak közepette ordít. Az utóbbi időben nagy hassal látták, így sejtették, hogy terhes. Amikor a szomszéd azonban megkérdezte, hogy kisfiút vagy kislányt szült, a nő letagadta azt is, hogy állapotos volt. A szomszéd bement a lakásba, az  újszülöttet sehol sem találta. Csak az alig kétéves, beesett arcú gyerekeket látta. Azonnal értesítette a rendőrséget. A helyszínen semmilyen bűntényre utaló jelet nem találtak.

Csak két nappal később, amikor a szociális munkások is ellátogattak a családhoz, akkor vallotta be az anya, hogy hol a gyermek.

A nő azt mondta, egyedül szülte meg a fürdőkádban a gyermeket, aki halva jött a világra. A kislányt ki akarta dobni a kukába.

Megállapították, hogy a halott csecsemő a kádban egy tálban hevert, egy halom szennyes alatt.

„ A gyermek élve született. A halál oka fulladás, megfojtották“ – számolt be Andrij Donec, a mikolajevi megyei rendőrség osztályvezetője.

A nő 30 éves férje azt mondja, nem tudta, hogy a felesége ismét terhes. Azt sem hallotta, amikor megszült, elmondása szerint otthon aludt akkor.

A többi gyereket a gyámhatóság elvette a szülőktől. A szomszédok szerint már korábban el kellett volna vinni onnan a gyerekeket.

 

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó