Határon túliak jelentkezését is várják a környezetszépítő versenyre

A Virágos Magyarország verseny szervezőbizottsága és a Magyar Turisztikai Ügynökség 2021 tavaszán 28. alkalommal hirdeti meg környezetszépítő versenyét, hívta fel a figyelmet Magyarország Ungvári Főkonzulátusa a közösségi oldalán. 

A versenyt elsősorban a települési önkormányzatok részére hirdetik meg. Örömteli hír, hogy a két éve az erdélyi közösségekkel megkezdett hagyományt folytatva, 2021-ben a határon túli magyarlakta települések is nevezhetnek a versenybe.

Idén tehát Kárpátaljától a Vajdaságig vagy a Felvidéktől Ausztriáig minden régióból pályázhatnak a zöld és virágos környezetükre odafigyelő települési közösségek.

A nevezést megkönnyíti, hogy a határon túli önkormányzatok egy bemutatkozó anyag beküldésével online pályázhatnak a megmérettetésre.

Az erre a célra létrehozott internetes felületen mindössze néhány, a zöldfelület-gondozáshoz és -karbantartáshoz kapcsolódó kérdésre kell röviden válaszolni, illetve ugyanitt nyílik lehetőség a településfotók feltöltésére is.

A települési regisztrációkat és pályázatokat június 15-ig várják. https://viragosmagyarorszag.hu oldalon.

A versenyben való részvétel ingyenes.

A kárpátaljai térségből egy díjazott várható, amely a díszoklevél elnyerése és a kommunikációs kampányban való részvétel mellett anyagi támogatást is jelent.

Forrás:
KISZó
egyeb Közzétette:

Post Author: KISZó