Leszakította a fél arcát – medve támadt a férfira (FOTÓ 18+)

Az orvosok apró darabokból rakták össze a férfi arcát, néhány cafatot – az orrát és a felső ajkát – még erdészek is találtak a támadás helyszínén.

Az Ivano-Frankivszk megyében élő Dmitro Zelinszkij néhány évvel ezelőtt futott össze egy medvével az erdőben. Az állat alaposan megcsonkította a férfi testét.

A medve kevesebb mint egy kilométerre sétált az egyik falutól, ahol a helyi lakosok gyakran gombásztak, illetve gyűjtöttek bogyós gyümölcsöket, viszont ők még sosem találkoztak az állattal.

Dmitro nyolc év után először mesélt a történtekről, a Rendkívüli hírek műsorában.

„Erős ütést kaptam a fejemre. A fejbőröm egy részét leszakította. Amikor a földre estem, az állat lehajolt és kiharapott egy részt az arcomból, megkóstolta az orrom, a felső állkapcsom” – emlékezett vissza a férfi.

Az erdészek elmondták, a férfitól nem messze volt egy szarvastetem, a medve azt védte.

A feldühödött barna jószág kapásból leszakította a férfi fél arcát. Dmitro szerint nem volt értelme szembeszállni az állattal, és nem is tudott volna hogyan.

„Isten kegyelméből életben hagyott és elment” – mondja a férfi.

Az áldozat a sokkos állapota és a súlyos sérülései ellenére is vissza tudott menni a faluba, ahol azonban az emberek, akik ránéztek inkább elfutottak, mintsem segítettek neki, mert annyira megijedtek a kinézetétől.

A férfin 37 plasztikai műtétet végeztek, az orvosok darabonként szedték össze az arcát, néhány apró részt az erdőben találtak meg. A rehabilitáció a mai napig tart. Bővebben az alábbi videóban hallhatnak a szörnyűségről:

 

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó