Cigarettacsempészési kísérletet akadályoztak meg az Ungvári járásban

Minden napra akad csempészési kísérletről szóló hír. Június 15-én, a reggeli órákban a Csapi Határőrosztag munkatársai dohánytermék-szállítmány csempészésére tett kísérletnek tettek keresztbe az ukrán-szlovák határszakaszon ‒ adta hírül a PMG.ua.

A rendfenntartók járőrözés során három ismeretlen embert vettek észre az erdőben, akik csomagjaikkal az államhatár felé tartottak. A férfiak megpróbálták a csempészárut átvinni a határon, ám hirtelen egyenruhás személyekre lettek figyelmesek, ezért ijedtükben eldobták poggyászukat és elmenekültek.

A határőrök további egységek bevonásával azonnal körbevették és lezárták a területet, majd megkezdték az elkövetők felkutatását. Egyiküket az eldobott csomagoktól 300 méterre vették őrizetbe. A tettes megállításához a rendfenntartóknak több figyelmeztető lövést is le kellett adniuk. Az illetőről kiderült, hogy helyi lakos.

A csempészek által hátrahagyott csomagokat a határra szállították. Összesen 3000 csomag cigaretta volt bennük. Az elkövetőt azonosították, eljárás indul ellene.

 

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó