Két halálos baleset egy nap alatt, kamaszok az áldozatok

Kárpátalján 2021. július 24-én, vasárnap két halálos kimenetelű, és egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre ‒ tájékoztatott a Karpatszkij Objektív.

Az egyik baleset Huszton történt. A rendőrségi jelentés szerint egy 26 éves viski illetőségű férfi motorkerékpárjával haladási sebességét rosszul megválasztva letért az úttestről és egy út mentén parkoló autónak csapódott. A baleset következtében utasát a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A motoros alkohol-tesztje pozitív lett, 2,3 ezrelékes véralkoholszintet mértek nála. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették

A huszti járási Felsőhidegpatakon (Verhnij Sztudenij) egy 17 éves helyi lakos nyilvántartásba nem vett motorkerékpárjával eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött egy másik 16 éves motorossal.  A vétkes motorkerékpár vezetője a helyszínen életét vesztette, utasát kórházba szállították. A vétlen motor vezetője szintén kórházba került, róla kiderült hogy alkoholos befolyásoltság alatt állt.

A harmadik, szintén halálos kimenetelű közúti baleset a técsői járási Alsóapsán történt. Egy szentmihálykörtvélyesi (Hursovo) illetőségű 35 éves férfi  Ford Transit típusú kisbusz vezetője elgázolt egy út mentén haladó gyalogost. A 16 éves lánya helyszínen belehalt sérüléseibe.

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó