Közös, felejthetetlen élmények

Az apa-fia program Beregszászból indult. Fiam és én Munkácson csatlakoztunk a csapathoz. A buszon pár ismerős apukával találkoztunk, akikkel már volt szerencsénk résztvenni más programokon is. Útközben többször is megálltunk, hogy megcsodáljuk a gyönyörű tájat, hegyeket. Első állomásunk Truszkavec volt. A terráriumot látogattuk meg, ahol ritka, egzotikus állatokról készítettünk képeket, videókat. Ezek a hüllők nagyon szép, tiszta környezetben élnek. Az állatok melletti tájékoztatókból részletes információt kaphattunk róluk.

A következő program a fóka-, és delfinshow volt. Ámulattal és csodálattal néztük ezeket az értelmes állatokat, melyek olyan hatást gyakoroltak ránk, hogy még a kemény férfi szív is elérzékenyült.

Ebéd után indultunk a Limpopo állatkertbe, ahol szerintem minden kontinens jellegzetes állatai megtalálhatók. Természetesen itt is sok kép és videó készült.

Ezután megérkeztünk a Lviv hotelbe. Ez a hely a város szívében található,nyolc emeletes, szép és tiszta. A vacsora után lehetőség nyílt jobban megismerni egymást.

A bőséges reggeli után elindultunk a városnéző sétára, mely a lembergi Aquaparkban végződött. A sok fiatal kamasz fiú, a közel három órás pancsolás alatt, kipróbálta a különféle, számomra már hajmeresztő csúzdákat.

A hazafelé vezető úton minden apa a fia mellett ülve az együtt megélt élményeket elevenítette fel.

Felejthetetlen élményben volt részünk. Köszönet ezért a támogatóknak és szerveződnek.

Petrecki Béla
résztvevő

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó