Rablás és dulakodás Gáton

Megtámadta a bolttulajdonost és annak testvérét egy besurranó tolvaj Gáton.

A Zakarpattya Online rendőrségi jelentésre hivatkozva írja, hogy a férfi még a hétfői nyitás előtt betört a gáti üzlethelyiségbe, ahonnan felkapott egy villanyfűrészt és egy barkácsszemüveget. Az eltulajdonított árukkal már éppen el akart osonni, de a kereskedelmi létesítmény tulajdonosa és bátyja észrevették és megpróbálták feltartóztatni.

A tolvaj pánikszerűen az egyik férfit arcon ütötte, a másikhoz pedig hozzávágta a fűrészt, és így sikerült elmenekülnie.

A sértettek azonnal értesítették a hatóságot. A helyszínelés során kiderült, hogy a férfi ellopott egy családi relikviának számító antik tőrt is az áldozatoktól.

Mivel a támadót több térfigyelő kamera is rögzítette, a rendfenntartók hamar a nyomára akadtak. Az elkövetőt Ungváron sikerült őrizetbe venni. A nyomozók a férfi autójában megtalálták az ellopott kést. A 31 éves minaji lakos beismerte tettét, de nem tudta megmagyarázni annak okait.

A férfi ellen a rendőrség eljárást indított, aminek a végét vizsgálati fogházban várja. A bűncselekményért négytől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.

Gáton nemrég lövöldözés is volt:

Lövöldözés volt a gáti Ari Zona étteremnél

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó