Nem jött össze a nagy Fradi-álom

Az erősebb és jobban felkészített csapat jutott be a Bajnokok Ligája főtáblájára a Ferencváros–Young Boys play-off párharcból.

A Slavia Praha ellen még az FTC-t segítette a szerencse, de a svájci bajnok ellen nem volt ennyire mázlista a Fradi. Holott a sansz adott volt, még az első meccsen 1–1-es állásnál, emberelőnyben Uzuni tizenegyest hibázott, ami megbosszulta magát. Az első felvonás végére örülni kellett az esélyt adó, 3–2-es vereségnek is. A telt házas budapesti visszavágón az első félidőben jól játszottak a zöldek, a korán bekapott gól ellenére 2–1-el ők mehettek előnnyel a szünetre. A második félidőt már a Young Boys uralta, Laidouni kiállítását nem bírták el a hazaiak, s végül a döntetlent sem sikerült megtartani (2–3). Blazicék az Európa Ligában töltik az őszt – a csoportkör sorsolását pénteken tartják –, s most már az NB I-re is koncentrálhatnak, ahol két meccsüket is halasztották.

Eközben a magyar élvonalban már a 4. fordulót rendezték, s megszerezte első győzelmét a Vidi, de a legyőzött Kisvárda 9 ponttal még mindig az élen áll.

Eredmények: DVSC–ZTE 1–2, Honvéd–Paks 3–1, Újpest–MTK 1–2, Mezőkövesd–Gyirmót 0–0, MOL Fehérvár–Kisvárda 2–1.

Forrás:
KISZó/Fotó:NSO
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó