Fradi: Stöger napjai megvannak számlálva?

Hullámvölgybe került a Ferencváros, amit nehezen viselnek a zöld-fehérek szurkolói. Ez nem is csoda, hiszen a 3 évig tartó Rebrov-érában a csapat igencsak elkényeztette a szurkolóit: három bajnoki cím, hazai veretlenségi rekord, EL- és BL-főtáblára jutás.

Ehhez képest az új osztrák edző, Peter Stöger szisztematikusan lebontja az elmúlt évek sikersztoriját. Az FTC zsinórban második hazai bajnokiját képtelen megnyerni, már gólra sem futja az NB I-ben. Az Európa Ligában még rosszabb a helyzet, három meccsen nulla pont. A skót Celtic otthonában sima 2–0-s vereség úgy, hogy Dibusz Dénes kapus volt a csapat legjobbja, miközben ez a skót gárda megsem közelíti azt a szintet, amit Rebrovval egy éve még legyőzött a Fradi. A szurkolók már kórusban követelik az edző távozását, mert érzik, ha még sokáig marad Stöger, csapatuk ugyanúgy széteshet, mint az a Vidivel történt a sikeres EL-szereplés után.

Az NB I 10. játéknapján: ZTE–Gyirmót 2–1, DVSC–Felcsút 0–3, Újpest–Fehérvár 1–0, Honvéd–Mezőkövesd 2–3, Paks–Kisvárda 2–2, FTC–MTK 0–0.

Az állás: 1. Kisvárda 20 pont, 2. FTC 19, 3. Puskás 19.

NB I: másodszor kapott ki a Fradi saját publikuma előtt

Forrás:
KISZó
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó