Eltűnt egy ungvári magyar lány

Jackovics Gabriella napok óta nem adott életjelet magáról, otthonában nem találják, barátai aggódnak érte.

A magyar lányt egyidejűleg több ungvári Facebook-csoport alapján keresik. A bejegyzés szerint Gabriella január 1-je óta ismeretlen helyen tartózkodik, elérni pedig nem tudják, nem ment munkába sem.

Barátai szerint korábban soha nem volt példa arra, hogy ilyen hosszú ideig ne jelentkezzen és ne válaszoljon az üzenetekre. A bejegyzéshez fűzött kommentekből kiderült, hogy a lány egyedül él, valamint arról sem szólt senkinek, hogy távollétében gondoskodjanak a kutyájáról.

Valaki azt írta, hogy a lány Egyiptomban pihen, erről január 5-én írt egyik ismerősének Gabriella. A lány fotókat is küldött a nyaralásáról, ám ezeken nem szerepel. Több kommentező gyanakvással kezelte ezeket az információkat, azt is kiderítették, hogy a lány által küldött fotók elérhetőek a világhálón, 2019-ben töltötték fel azokat az internetre. Többen is megpróbálták felvenni vele a kapcsolatot üzenetküldő alkalmazásokon keresztül, de nem válaszolt ezekre a megkeresésekre. Egy ismerőse arról írt, hogy december végén váltott vele utoljára üzenetet, de a lány a megszokottól eltérően, röviden válaszolt neki.

Ismerősei, barátai felelősségteljes emberként jellemzik a lányt. Már jelentették eltűnését a rendőrségen.

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó