Bevallotta tettét: megölte Gabriellát, mert félt, hogy kitálal a feleségének

Az ungvári magyar lány gyilkossági ügyének gyanúsítottja a bírósági ülésen beismerte bűnösségét. A férfit 60 napos előzetes letartóztatásba helyezték, óvadék ellenében sem szabadulhat – derült ki a Suspilne.Media összeállításából.

A vádlott a bírósági tárgyaláson elmondta, összeveszett a 37 éves nővel, akivel viszonyt folytatott.

“Fenyegetőzött, hogy felhívja a feleségemet, és felfedi előtte a kapcsolatunkat. Azt akarta, hogy szakítsak a feleségemmel, és vele (Gabriellával – a szerk.) kezdjek új életet. Hivatalosan elváltunk, ám egy fedél alatt éltünk a feleségemmel. Nem szándékosan tettem, nem akartam megölni” – mondta a férfi.

“Az Ungvári Városi-Járási Ügyészség indítványozta a gyanúsított őrizetbe vételét” – közölte Artem Tolocsko ügyész. – „Mindezt az indokolja, hogy az illetőt erőszakkal összefüggő bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják.”

Andrij Ivanov, az Ungvári Városi-Járási Bíróság bírája elmondta, a döntés értelmében a vádlottat 2022. március 14-ig előzetes letartóztatásba helyezik. Hozzátette, óvadék ellenében sem védekezhet szabadlábon.

A fellebbezésre 5 nap áll rendelkezésre.

A gyanúsított ügyvédje nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Mint mondta, nincs hozzáfűznivalója, ugyanis az ülésen jelenlévők mindent láttak és hallottak.

FRISSÍTVE: Sok a kérdőjel Gabriella rejtélyes halálával kapcsolatban

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó