Fel fogja nevelni gyermekét az ukrán tini, akit orosz katonák ejtettek teherbe

A 14 éves lányt orosz katonák erőszakolták meg és ejtették teherbe Bucsában, amíg a Kijevtől északra fekvő város orosz megszállás alatt állt. A tini pszichológus segítségével próbálja feldolgozni a vele történteket – írta az UNIAN a Szabadság Rádió ukrán nyelvű weboldala nyomán.

A Kijevtől mintegy 50 kilométerre található város több mint egy hónapig volt orosz megszállás alatt, ezalatt asszonyok és lányok tucatjai váltak kiszolgáltatottá az orosz erők szexuális kényének-kedvének.

A 14 éves lányt öt orosz katona erőszakolta meg. Ő az egyike annak a kilenc ukrán nőnek, akit teherbe ejtettek a megszállók Bucsában. A fiatal lány pszichológus segítségével próbálja feldolgozni a vele történteket. Olekszandra Kvitko, a lányt kezelő orvos – szülei beleegyezésével – elmondta az újságírónak, hogy a tini azt tervezi, hogy megtartja a gyermekét. A szakember hozzátette: abban segít a lánynak, hogy elfogadja a megfogant babát.

A pszichológus elmondása szerint orvosai arra figyelmeztették a kislányt és a szüleit, hogy nagy a kockázata annak, hogy az abortusz után soha nem fog tudni teherbe esni. Ezért döntöttek úgy, hogy megtartják a babát.

Kapcsolódó cikkünk:

Az orosz katonák 400 nőt és kislányt erőszakoltak meg

A háború szörnyűségei: gyerekeket, terhes lányt és 78 éves nagymamát erőszakoltak meg az oroszok

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó