Kárpáti Igaz Szó szolidaritási előfizetési felhívás!

Kedves Olvasóink! Hálásan köszönjük az elmúlt időszakban tanúsított szolidaritásukat, amellyel nem csak reményt és hitet adtak nekünk, hanem hozzájárultak ahhoz is, hogy a Kárpáti Igaz Szó gördülékenyen folytathassa működését az Ukrajnában dúló háború idején is. Az elmúlt hónapokban sem lett könnyebb a helyzet, sőt, az egyre gyakoribb és hosszabb áramkimaradások szinte ellehetetlenítik a lapkészítést. Ilyen körülmények között kérjük ismét a segítségüket. Amennyiben fontosnak tartják a kárpátaljai magyar sajtó megmaradását és módjukban áll támogatni minket, kérjük, újítsák meg szolidaritási előfizetésüket 2023-ban is. Aki pedig eddig nem tette, kérjük, amennyiben lehetősége van rá, segítse az írott magyar szó megmaradását Kárpátalján. Bízunk benne, hogy még sok éven keresztül szolgálhatjuk a kárpátaljai magyarságot, ám ehhez most erőn felül kell teljesíteni a szülőföldünkön. A jó Isten és a jó emberek segítségével hisszük, ezt az akadályt is legyőzzük!

A 103 éves Kárpáti Igaz Szó Kárpátalja legnagyobb múltra visszatekintő és ezzel együtt legismertebb magyar lapja. Megmaradásunk záloga a mindenkori megújulás. Az elmúlt évek békés időszakában számtalan új kezdeményezéssel rukkoltunk elő: megújult a honlapunk (kiszo.net), podcastokkal és KISZó-videókkal jelentkezünk, népszerű és közkedvelt platformokkal vagyunk jelen a közösségi médiákban. Kárpátalján egyedüliként saját applikációt fejlesztettünk ki!

Az elhúzódó ukrajnai háború árnyoldala azonban minket is rendkívül nehéz helyzetbe sodort. A kárpátaljai magyarság felgyorsult elvándorlása miatt példányszámcsökkenés figyelhető meg, a nyomdai költségeink pedig már közel 50 százalékkal emelkedtek.

Szerkesztőségünk a magunk szerény eszközeivel a lehető legtöbbet teszi ezekben a nehéz időkben is a kárpátaljai írott magyar szó megőrzése érdekében.

Számunkra fontos, hogy médiajelenlétünkkel mi is hozzájáruljunk a kárpátaljai magyarság otthon(meg)maradásához. Ebben Önök is segíteni tudnak.

Annak érdekében, hogy kompenzálni tudjuk a háború miatti bevételkiesésünket és a szülőföldünkön tarthassuk elhivatott kollégáinkat, a Kárpáti Igaz Szó szolidaritási előfizetést hirdet elsősorban az anyaországban és a külhoni magyar régiókban élők számára.

Számítunk azokra, akik szívügyüknek érzik a kárpátaljai magyar írott szó megmaradását e nehéz időkben is.

Szerkesztőségek, cégek, vállalkozások évi 30 ezer forintért, magánszemélyek 20 ezer forintért ejthetik meg a Kárpáti Igaz Szó 2023-as szolidaritási előfizetését. Cserébe szerkesztőségünk személyre szabott e-mailben heti rendszerességgel tájékoztatja Önt legújabb digitális (podcast, videó) tartalmainkról, eljuttatjuk nyomtatott lapszámunk elektronikus változatát PDF-formátumban, hozzáférést biztosítunk új és egyedi KISZó-applikációnk használatához. Igény esetén pedig a nyomtatott újságunkat is rendszeresen elpostázzuk a megadott címre.

Amennyiben lehetőségei megengedik, járuljon hozzá Ön is a Kárpáti Igaz Szó 103 éve íródó történetének folytatásához. Küzdeni mindig, feladni soha! Legyen béke!

Az előfizetés részleteiről az ITT található kérdőív kitöltése után értesülhet, Facebook-oldalunkon is hagyhat üzenetet vagy írjon nekünk e-mailt, hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel:  [email protected]

Köszönettel,
a Kárpáti Igaz Szó szerkesztősége

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó