A mezőgecsei elöljárói körzetben tartott fogadónapot Babják Zoltán

A mezőgecsei elöljárói körzetben tartott fogadónapot csütörtökön Babják Zoltán. A Beregszászi kistérség polgármestere erről a Facebook-oldalán számolt be.

“A gecsei fogadónapon a helyiek arról tájékoztattak, hogy teljes cserére szorul a gimnázium tetőszerkezete, továbbá a klub tetőzete is javításra szorul. A hadiállapot ideje alatt nem áll módunkban nagyobb felújításokat végezni, azonban a kisebb problémák megoldására van lehetőségünk” – írta bejegyzésében a polgármester.

Babják Zoltán arról is beszámolt, hogy az önkormányzathoz kérés érkezett azzal kapcsolatban, hogy a téli időszakra biztosítsanak tűzifát a gecsei könyvtárnak. Ezenkívül döntés született az elöljárói körzet problémás útszakaszain végzendő kátyúzásról is.

Nagybaktán egy Mariupolból érkezett hölgy kért segítséget a Beregszászi kistérség polgármesterétől, akinek a helyiek biztosítottak szállást. A nő az állami támogatást illetően nyújtott be panaszt, melynek kifizetése jelenleg függőben van, továbbá háztartási problémák megoldásában kért segítséget. Emellett a helyiek az egészségügyi ellátással és földkérdéssel kapcsolatos problémák terén kértek segítséget, továbbá tájékoztatták Babják Zoltánt egy útszakasz felújításának szükségességéről.

Babják Zoltán Csomán tájékozódott az oktatási intézmények óvóhelyeinek állapotáról, valamint az önkormányzati tulajdonban lévő épületek fűtési rendszereinek hatékonyságáról. Panasz érkezett a helyi rendelő közelében álló veszélyessé vált fáról, melyet az illetékes szolgálatok hamarosan ki fognak vágni.

A hét elején Babják Zoltán polgármester fogadónapot tartott a beregszászi adminisztratív szolgáltatásokat nyújtó központban, melyre előzetesen 28 személy jelentkezett. Korábban Sárosorosziban, Csetfalván és Badalóban mondhatták el panaszaikat a helyi lakosok a kistérségi vezetőnek.

A kistérség lakosait érintő problémákról tájékozódott Babják Zoltán

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó