Megszaporodtak a lopások megyénk területén

Újabb lopáshoz  riasztották a rendőrség munkatársait, amit Munkács belvárosában követtek el, számolt be a rendőrség sajtószolgálata.

A 27 éves munkácsi lakos elmondása szerint a városban sétált, amikor két suhanc lépett hozzá, majd hirtelen mozdulattal letépték válltáskáját, és elmenekültek a helyszínről.

A sértett alapos személyleírást adott a fiúkról, majd ezután a rendőrök a keresésükre indultak. Kis idő múlva a járőrök a Duhnovics utcában felfigyeltek egy személyre, akire illett a személyleírás.

A 17 éves gyanúsított amint meglátta a rendőröket, eldobta a nála lévő táskát, majd menekülőre fogta, ám nem járt sikerrel.

A rendőrök bilincse hamar a csuklóján kattant. A hátrahagyott táskában a hatóság megtalálta az ellopott értékeket, amit visszaszolgáltatott a sértettnek. A gyors intézkedésnek köszönhetően a gyanúsított 15 éves társát is sikerült őrizetbe venni. Jelenleg mindketten előzetes letartóztatásban várják cselekedetük következményeit. Lopás elkövetésének bűntettében indult ellenük eljárás.

Forrás:

Post Author: KISZó