Lezárult a nyomozás a kegyetlenül meggyilkolt Gabriella ügyében

Az ungvári nőnek idén január 1-én rejtélyes körülmények között veszett nyoma. A 37 éves Jackovics Gabriella holttestét saját háza padlásán, több nap után találták meg a rendőrök.

A Kárpátaljai Megyei Ügyészség lezárta a nyomozást az ungvári emberölés ügyében és átadta a nyomozati anyagot az Ungvári Városi-járási Bíróságnak – jelentette be a Mukachevo.net hírportál kedden.

Holtan találták meg az eltűnt ungvári magyar lányt

FRISSÍTVE: Sok a kérdőjel Gabriella rejtélyes halálával kapcsolatban

A nyomozás során egy gyanúsítottat hallgattak ki. A 30 éves férfi kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Elmondta 2021. december 30-án összeveszett a 37 éves nővel, akivel viszonyt folytatott, ennek során dühében megfojtotta áldozatát.

Bevallotta tettét: megölte Gabriellát, mert félt, hogy kitálal a feleségének

A holttestet a ház padlásán rejtette el, majd a nő személyes tárgyait magával vitte nagyszőlősi otthonába. Hogy megtévessze a hatóságokat az első napokban a gyilkos a nő telefonjáról Gabriella nevében válaszolt az aggódó rokonok és barátok üzeneteire. A bíróság január 14-én helyezte előzetes letartóztatásba a gyanúsítottat, óvadék ellenében történő szabadlábra helyezés lehetősége nélkül.

Az előzetes letartóztatásban lévő elkövetővel szemben halmazati büntetésként 15 év szabadságvesztés is kiszabható.

 

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó